SonicPower X10 er den nyeste og mest effektive soniske tandbørste fra GoBrush. Ved hjælp af sonisk teknologi, presser højhastighedsvibrationer både vand og tandpasta ned under tandkødslinjen, så der opnås en dyb og effektiv rengøring af både tænder og tandkød. 

HVAD KAN SONICPOWER X10?

• Sonisk teknologi
En normal elektrisk tandbørste med rundt børstehoved snurrer i en cirkel for at rengøre tænderne. Sonisk teknologi benytter ikke roterende bevægelser, men vibrerer i stedet fra side til side. Denne type bevægelse giver plads til endnu højere hastighed og dermed endnu dybere 
rengøringsevne.

En normal elektrisk tandbørste kan rotere med en hastighed på omkring 2.500 til 7.500 rotationer i minuttet. Til sammenligning kan man med en manuel tandbørste opnå omkring 200 bevægelser i minuttet. Når du børster med en tandbørste med sonisk teknologi, kan der opnås en hastighed på over 38.000 vibrationer i minuttet. Derfor vil en 2 minutters tandbørstning med en SonicPower X10 give dig mere effekt rengøring end med nogle anden børstetype.

• Skræddersyet tandbørstning
SonicPower X10 tilbyder 4 yderst effektive rensetilstande; Clean, White, Polish og GumCare. Disse 4 tilstande kan kombineres som du ønsker og du kan dermed skræddersy en børsterutine, der passer til netop dine behov. Den medfølgende brugervejledning beskriver let hvordan du selv kan sætter din tandbørste op til det programme som er optimalt for netop dig.

- Clean: Højfrekvent vibration der er udviklet til at rense tændernes overflader, nå ind i tandkødets kroge og fjerne plak effektivt (2 minutter).

- White: Skiftende frekvensvibrationer der hvidner overflader (1 minut).

- Polish: Smal højfrekvent vibration, der polerer for at forbedre glansen (1 minut).

- GumCare: Blød frekvensmassage for at stabilisere og styrke tandkødet (1 minut).


• 
3 styrkeniveauer
Skift let mellem tre forskellige styrkeniveauer afhængig af hvad du er mest til. Alle styrkeniveauer er lige effektive, så det er blot et spørgsmål om hvad du er komfortabel med. Side-til-side bevægelserne i en sonisk tandbørste, sikrer en tandbørstning der kilder meget mindre i næsen end man ellers kan opleve - uanset hvilket styrkeniveau du benytter.

• Tryksensor
Det er vigtigt at passe på. 
Børster du for hårdt, kan du nemlig skade tandkødet eller du kan risikere at få slibeskader på tændernes emalje. Derfor har vi indbygget en tryksensor, der nedsætter børstestyrken, hvis der børstes for hårdt. Så er du sikret en nænsom behandling af dine tænder og tandkød.

• Indbygget 2 minutters timer
Tandlægeforeningen anbefaler, at man børste sine tænder i 2 minutter. En fuld og effektiv tandbørstning med tilstanden Clean er derfor timet til præcis 2 minutter. De tre yderligere tilstande White, Polish og GumCare er ekstra-programmer der er timet til 1 minut hver og er valgfrie at fortsætte med efter de 2 minutters rengøring.

• 30 sekunders interval-timer
Del din mund (mentalt) op i fire områder og afsæt 30 sekunder til børstning af hver område. Et blødt skift i vibrationerne fortæller dig, hvornår der er gået 30 sekunder, og dermed hvornår det er tid til at bevæge sig videre til næste område. På den måde sikrer du dig, at alle dine tænder bliver børstet lige lang tid og at du får renset alle steder i munden. Det giver dig en høj mundhygiejne - hver gang.


• Børsteskiftindikator
Tandlægeforeningen anbefaler at skifte børstehoved mindst hver 3. måned af hensyn til renlighed. Derfor har vi tilføjet et lille børsteskiftindikator-ikon på tandbørsten, der vil blinke og minde dig om, når det er tid til at udskifte dit tandbørstehoved. Så behøver du ikke længere bekymre dig om hvorvidt dit børstehoved er for gammelt.


• 3 sekunders lav vibration
Elektriske tandbørster har en tendens til at "ryste" tandpastaen af, hvis man ikke er hurtig nok. Det har vi fundet en løsning på hos GoBrush. SonicPower X10 har nemlig en forsinkelse på højhastighedsvibrationerne på 3 sekunder, hvilket giver dig tid til at få tandbørsten ind i munden inden tandpastaen falder af børsten.


• Batterilevetid
Vi ved, hvor irriterende det kan være at have en grim ladestation stående et sted tæt på en stikkontakt - og stikkontakten sidder sjælendt det optimale sted. Derfor har vi sikret en ultra lang batterilevetid på SonicPower X10. En fuld opladning opnås på blot 3 timer, og når den er opladt, holder den i mindst 40 dage. Hvis du benytter det laveste styrkeniveau og et kort renseprogram, kan den faktisk holde op til 100 dage! Det kalder vi lang levetid. Du slipper derfor for at oplade i tide og utide og kan placere/opbevare din tandbørste hvor du vil - uafhængig af stikkontakter.

• IPX7 vandtæt
Rengøring af både tandbørste og børstehoveder er naturligvis gjort let, idet den med sin IPX7-godkendelse er helt igennem vandtæt. Du kan derfor rengøre præcis som du ønsker til det niveau, du finder passende.

• Rejseetui
Når man er på farten er det naturligvis vigtigt at kunne medbringe din tandbørste på en let måde. Vi har derfor designet et flot og praktisk rejseetui der passer til både din SonicPower X10 tandbørste, børstehoved, ladestation og en tube tandpasta. På den måde kan du tilgodese alle dine mundplejebehov og nyde godt af uovertruffen tandbørstning på rejsen. Læderetuiet er lavet af PU-læder, som er syntetisk og dermed vegansk.

HVAD KAN BØRSTEHOVEDERNE?

SonicPower X10 børstehovederne 
er fremstillet af de fineste nylonafrundede børstehår fra DuPont™️ og er derfor af højeste kvalitet. De er udviklet med en særlig antimikrobe-funktion der hæmmer væksten af mikroorganismer (heriblandt bakterier og svampe), hvilket sikrer en optimal hygiejne. Bagsiden har hundredvis af mikrobørster, som trænger ind i tungens furer og får fat i bakterier under overfladen.

Naturligvis er børstehovederne utrolig nemme at skifte, hvilket ifølge Tandlægeforeningen bør gøres hver 3. måned for at sikre en optimal mundhygiejne. Børsteskiftindikatoren på din SonicPower X10 vil blinke og minde dig om, når det er tid til udskiftning.

De 3 typer af børstehoveder:

  • Medium er det mest populære børstehoved på grund af sin evne til at rengøre både tænder og tandkød særdeles grundigt, uden at tandkødet beskadiges.

  • Soft giver en utroligt nænsom rengøring, der egner sig særdeles godt til dem, der foretrækker blødere børstehår. Derudover er den især også ideel til rengøring i følsomme og betændte områder.

  • Kids er specielt designet med et mindre og smallere hoved, så den passer ind i barnets mund. Børsterne er  bløde for at sikre maksimal komfort samt en nænsom og grundig rengøring, som ikke beskadiger det følsomme tandkød.
Produktbillede af Tony eltandbørste - White Edtion med et sort børstehoved

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Vi sørger for du altid er up-to-date med hvad tandlægernes anbefalinger er.

5 ÅRS GARANTI HOS GOBRUSH